AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći u Beogradu su zaustavili trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili su prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja.

Pripadnici saobraćajne policije su „presretačem“ zaustavili automobil marke „audi“ kojim je upravljao dvadesetpetogodišnji muškarac. On se tereti za prekršaj nasilnička vožnja jer je na auto-putu Beograd-Šid, gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na čas vozio brzinom od oko 200 kilometara na čas. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,56 promila alkohola u organizmu.

Policija je prilikom kontrole na Paliluli zaustavila automobil marke „sitroen“ kojim je upravljao tridesetogodišnji muškarac, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,72 promila alkohola u krvi. U policijsku stanicu sproveden je dvadesetsedmogodišnji muškarac koji je odbio alkotestiranje nakon što su ga policajci zaustavili dok je upravljao automobilom marke „pežo“ na Savskom vencu. 

Protiv trojice muškaraca biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom apeluju na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, da poštuju ograničenje propisane brzine kretanja i da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola, kako bi sačuvali svoje živote i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

#Policija