AKTUELNO

Tuga!

Stražar u požarevačkom zatvoru "Zabela", Nenad Nedeljković (32) koji se u utorak obesio o šljivu u dvorištu kuće svoje devojke u ovdašnjem selu Prugovo, sahranjen je danas na groblju u Požarevcu.

Pre samoubistva, on je pustio poruku telefonom svojoj devojci da izađe da popričaju, a kada je ona izašla u dvorište ugledala je Nenadovo telo kako vosi sa šjive, sa konopcem oko vrata.

Foto: Pixabay.com

Lekari, koji su ubrzo stigli na lice mesta, samo su mogli da konstatuju smrt.

Kao nezvanični razlog Nedeljkovićevog samoubistva pominje se raskid sa devojkom, ali to niko sa sigurnošču nije mogao da potvrdi.

Pročitajte još: HOROR U POŽAREVCU: Zatvorski stražar iz Zabele OBESIO SE ISPRED KUĆE SVOJE DEVOJKE

Pročitajte još: HOROR U ZEMUNU: U stanu pronađen LEŠ

Jedan kolega nesrećnog mladića rekao da je samoubica duže vreme bio depresivan i da je slabo komunicirao sa kolegama.

- Danima je bio odsutan. Povukao se u sebe i ni sa kim ništa nije pričao, niti se ikome javljao. On se jedno vreme zabavljao sa devojkom koja je radila u sudu, koju je upoznao dok je sprovodio osuđenike u požarevački sud, radi suđenja i saslušanja. Ona je bila veoma lepa i od njega mlađa sedam-osam godina.

Navodno, zbog nje je ostavio ženu i dete, kako bi bio sa njom. U početku bio je veoma srećan zbog te nove veze, ali vidite kako se to završilo. Mislim, da se ubio zbog toga što ga je ostavila ili rešila da ga ostavi. To što se obesio ispred kuće, smatram da je na taj način želeo da je kazni - priča čuvar u Zabeli.

#Požarevac

#Sahrana

#Samoubistvo

'