AKTUELNO

Stefan Savić (23), MMA borac kog su u noći između subote i nedelje na Dorćolu ubili Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), bio je bukvalno iskasapljen, sa više od 15 uboda po telu.

Braca Zdravković, detektiv, rekao je da je ubijeni mladić te večeri bio u klubu i da u nije bilo nikakvog incidenta dok je on bio tamo obezbećenje nije moglo da zna da će se nešto desiti kasnije zato što je tevečeri u klubu bilo sve mirno.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ubice su, kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju, pa je Stefan ranjen počeo da beži, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoaru i zverski dokrajčili - rekao je Zdravković u Novom jutru kod Jovane Jeremić na televiziji Pink.

On je rekao da misli da se Stefan nije bavio nikakvim kriminogenim aktivnostima i da je čuo da se radi o osveti zbog neke tuče od pre par godina kada je jedan od momaka koji je igrao za Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga.

On navodi da kruže informacije da se on zakačio sa kumom ubijenog Stefana koji je vlasnik kluba iz Malog Mokrog Luga.

- To je rezultiralo nekom tučom pre dve godine. Oni su se kod Ade Huje potukli oni su tukli jednog igača iz tog kluba, najverovatnije zbog ljubomore, bacili su ga u Dunav, Stefan je pritrčao i izudarao ih je zato što je sposoban kik bokser - navodi Zdravković i dodaje da ne vidi ništa loše u tome što je on pritrčao da pomogne svojim prijateljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Nikolić, bokser, kaže da je poznavao iz viđenja ubijenog Stefana. Iako je Stefan mlađi Nikoliće kaže da ga je poznavo i da su na neki način komšije, on je iz Leštana dok je Stevan iz Boleča.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stvarno je bio dečko na mestu ništa loše o njemu nisma čuo. Mislim da on ništa nije kriv, a šta se tu stvarno desilo ja nisam upućen ali šteta je što je jedan mladi život ugašen. Oni što je ovde ružno je da se možda stvori neka ružna slika o njemu zato što je MMA borac što ovde nije slučaj jer sam čuo da je dečko stvarno bio na mestu - kaže bokser i dodaje da svi ljudi koji se bave ovim sportom su sve lepo govorili o njemu.

Antonela Jelić, novinarka TV Pink, rekla je da kada su istraživali ovaj slučaj došli su do podataka da je Vasilije Gačević i Marko Daničić koji su bili fudbaleri se ne bave više tim sportom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Niko ne zna kako su se oni u tom trenutku našli ispred kluba, Stefan je bio na telefonu u tom klubu i odjednom je izašao i počeo da trči niz ulicu gde su ga sustigli i napali. U tom trenutku Stefan M. je prolazio kolima, koji je u bolnici i koji je ranjen, kade jvideo sve to on je viknuo da ga ostave u tom trenutku su krenuli i na njega izboli ga u butinu i u grudi - navodi Antonela.

Iz ovoga se može videti da su oni tevečeri bili surovi i brutalni, kaže Antonela i da im nije bio smao cilja da ubiju Stefana Savića već i da povrede bilo koga ko bi im se našao na putu.