AKTUELNO

U okviru kampanje za lokalne izbore za grad Beograd i opštinu Mladenovac predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i član Predsedništva SNS Darija Kisić razgovarali su danas sa građanima Mladenovca na pijaci u tom gradu.

- Pozivam građane Beograda i Mladenovca da na izborima 2. juna glasaju za listu broj 1 "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" i "Aleksandar Vučić - Mladenovac sutra". Na broju jedan je politika stabilnosti, sigurnosti, razvoja i boljeg sutra za sve građane - izjavio je Dragan Marković Palma.

Foto: Privatna arhiva

- Sigurna sam da će građanima o na predstojećim lokalne izborima, kao i do sada, dati podršku listi čiji je nosilac predsednik Srbije Aleksandar Vučić, za sve ono što je urađeno do sada i što će biti urađeno u interesu svih naših građana, za Beograd sutra i za Mladenovac sutra - rekla je Kisić.

Marković i Kisić su se obratili i meštanima mladenovačkog sela Velika Krsna.

- Ovde smo zbog vas i upravo ste vi ti koji nam dajete snagu da još više radimo i stvaramo. Da pokažemo 2. juna da smo još složniji i jači nego ikada - poručila je Kisić u Velikoj Krsni.

Foto: Privatna arhiva

- Ja verujem Aleksandru Vučiću, a poznavao sam i imao komunikaciju sa svim predsednicima Srbije i SRJ i SCG u zadnjih 30-ak godina i mogu da vam kažem da je Aleksandar Vučić najbolji predsednik Srbije u istoriji i da nije njega Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk - naglasio je Dragan Markovic Palma u Velikoj Krstić kod Mladenovca i pozvao sve da glasaju za listu pod rednim brojem 1 i u Beogradu i u Mladenovcu.

Marković i Kisić razgovarali su i sa meštanima sela Vlaška kod Mladenovca.

Poznati Palmin kamper, brendiran za ovu izbornu kampanju stigao je danas i u Mladenovac i njegovu okolinu.

Foto: Privatna arhiva