AKTUELNO

Sa smenom godišnjih doba, neminovno se opraštamo sa paletom određene šminke.

Svaka sezona ima svoje finese a trendovi ove jeseni su u najmanju ruku – neobični. Ako ste umorni od neutralnih tonova koji su vladali mesecima, i ako vam naročito ne prija živopisna šnimka svideće vam se trendovi koje vam jesenji period predlaže.

NO MAKE UP – BEZ ŠMINKE

Budući da je ove godine u fokusu konekcija sa prirodom, sasvim je razumljiva potreba i za što prirodnijim izgledom. No make up je stil koji je privukao pažnju i kako se čini donosi izvanredne rezultate. Ako niste preterani ljubitelj šminke ovo je vaš trenutak da zasijate. Lako je, osvežavajuće i daje vam priliku da istaknete svoju lepotu na nov način.

Foto: Unsplash.com

KISSED LIPS

Ako do sad niste imali priliku da isprobate fantastični kissed lips efekat, sada je pravi trenutak. Lagani ombre stil na usnama, nezavisno od toga koju boju ruža da odaberete je suština ovog trenda. Usne koje izgledaju kao da su upravo poljubljene podariće vam seksipilan izgled.

MAT RUŽ ZA USNE

Posebnu pažnju ove jeseni usmeravamo ka mat nijansama ruževa za usne. Preskočite dakle sjajne i svetlucave kombianacije jer su nam prvi jeseni dani doneli senzualne mat tonove. Stapajući se sa jesenjim dekorom, ove nijanse čine da usne jedne dame izgledaju neodoljivo,

#Kosa

#trend

#šminka