AKTUELNO

Koliko centimetara je previše kada je u pitanju veličina penisa? Kao što je pokazalo jedno nedavno istraživanje, prosečna veličina penisa je između 12 i 16 centimetara.

"U početku je seks bio težak i morali smo da koristimo mnogo maziva, pa čak i tada je bilo bolno. Sa većim penisom morate eksperimentisati u seksu i isprobati više različitih poza"

Koliko centimetara je previše kada je u pitanju veličina penisa? Kao što je pokazalo jedno nedavno istraživanje, prosečna veličina penisa je između 12 i 16 centimetara.

Budući da se uvek govori o tome da su „premali“, kolumnistka Sun-a Georgette Cullei odlučila je da razgovara sa četiri natprosečno nadarena muškarca i njihovim partnerkama, kako bi otkrila kako je živeti sa „prevelikim“ penisom.

Joe (22,8 cm)

Fotograf Joe O'Brien (31) živi sa dugogodišnjom partnericom, šminkerkom Jasmine Jones (24) u Velingborou u Engleskoj.

"Nikada nisam znao ništa drugačije, ali sam svestan da je prema statistikama moj penis znatno iznad proseka, čak i za devet centimetara", rekao je Joe.

Foto: Unsplash.com

Za mene je veličina važna, a zbog života sam uvek imala samopouzdanje, od presvlačenja u teretani do prvog seksa sa novom devojkom. Mislim da sam zato uvek imao zdrav seksualni život i puno partnera. Ipak, mislim da veličina nije ono što čovek treba da odredi. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspešne veze. Ipak, sjajno je znati da mogu udovoljiti devojci u krevetu - zaključio je Joe, čija devojka Jasmine smatra da je penis njenog dečka 'idealne veličine'.
Joe ima najveći penis s kojim sam bila, ali to mi nije problem. On je savršene veličine za mene i definitivno mi je poboljšao seksualni život. Sa većim penisom možete više eksperimentisati u krevetu i ne morate se oslanjati na predigru. Imala sam nezaboravna seksualna iskustva u životu, ali sada znam da često nisam u potpunosti uživala u seksu sve dok nisam upoznala Joea - kaže Jasmine.

Kris (20 cm)

Kladioničar Kris Dixon (23) živi s partnerkom Sydnie Bradbury (21) i njihovom jednogodišnjom ćerkom u West Draytonu u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog penisa doživio neugodna iskustva.

- Neke su se devojke odbile seks sa mnom jer imam preveliki penis, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je povredio. Sva ta iskustva su me uplašila - kaže Kris, te dodaje kako 'samo veliki penis nije garancija da će seks ženi biti dobar'.

Foto: Unsplash.com

- Zavidim momcima s penisom prosečne veličine, Ipak, uz pomoć sadašnje devojke, otkrili smo koje poze za nas funkcioniraju - izjavio je.

Moj savet darovitim muškarcima koji se brinu da bi mogli povrediti partnerku je da uspore u seksu i više se usredsrede na predigru - zaključio je Kris, a njegova partnerka Sidni otkriva da je bila šokirana kada je prvi put videla njegov penis.

- U početku je seks bio težak i morali smo da koristimo mnogo maziva, a i tada je bilo bolno. S većim penisom morate eksperimentirati u seksu i isprobati više različitih poza, a za mene je najbolje kad sam na vrhu jer tada mogu to kontrolirati. Kada smo se prvi put sreli, Kris je bio zabrinut za svoju veličinu i plašio se da me ne povredi, posebno zato što su se neke njegove bivše devojke plašile da imaju seks sa njim. Zbog toga je imao komplekse i trebalo nam je vremena da se opustimo i počnemo uživati u seksu. Sada imamo sjajan seksualni život, ali moramo biti oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo momci sa malim penisima imaju komplekse, ali Chrisova veličina je negativno uticala na njega, otkriva Sidni.

Joe (24 cm)

Instruktor jahanja Joe Hutchins (23) iz Penrina, Cornvall, Engleska, u vezi je sa studentkinjom Talli Hopkins, 22.

Foto: Pexels

Odrastajući, uvek sam morao da nameštam pantalone oko prepona, a godinama sam naučio kako da prilagodim penis dok jašem, što mi je i dalje često bolno pri preskakanju prepona. Uvek sam bio veoma nežan sa partnerima, a takođe sam bio i sa devojkama koje su bukvalno plakale od bola tokom seksa. Talli je neverovatan i veoma strpljiv - kaže Joe, koji kaže darovitim muškarcima da se ne stide da traže savet.

Njegova partnerka Talli je počela da vežba jogu kako bi seks sa Joeom učinila prijatnijim i boljim.

"Pre nego što sam upoznala Joea, nisam imala seks sa muškarcem sa tolikim penisom, a kad sam ga prvi put osetila, bilo je zastrašujuće." Pokušali smo da imamo seks, ali bilo je previše bolno i morali smo da prestanemo. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo konačno otišli ​​kod lekara koji nam je objasnio da samo gledanje u nekoga veoma nadarenog u ženi može biti zastrašujuće, jer možete stvoriti mentalne barijere povezane sa seksom - kaže Talli .

Njen lekar joj je savetovao da se bavi jogom zbog svoje fleksibilnosti i da ojača mišiće karličnog dna i da proba različite položaje. Takođe im je napomenuo da u početku uvek koriste mazivo, pa je par konačno imao seks tek nakon četiri nedelje vežbanja joge.

Albert (25,4 cm)

Građevisnki radnik Albert Pričard (34) iz Romforda u Eseksu smatra da njegova veličina uništava njegov seksualni život i da zbog toga nema devojku. Naime, on i njegova bivša devojka raskinuli su zbog penisa.

Penis veći od 25 cm može uništiti ligamente. Volim seks, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan - kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem.

U jednoj od prošlih veza moj bivši i ja smo se stalno svađali oko toga i to je potpuno uništilo našu intimu, a na kraju smo raskinuli. Nakon toga me je zbog istog problema napustila druga devojka, ali je bar pokušala da prihvati moju veličinu. Bili smo u savetovalištu za seksualne probleme gde su nam rekli da koristimo mazivo, ali smo se uvek osećali kao da se spremamo za operaciju - rekao je Albert i dodao: "Kad se presvučem u teretani, drugi muškarci me gledaju s određenom dozom zavisti, ali da znaju kakav problem izaziva takav penis, ne bi bili nimalo zavidni", zaključuje Albert.