AKTUELNO

Tokom prethodnih godina imali smo priliku da vidimo razne modele venčanica, od klasičnih dugih sa šlepom do ombre haljina i svečanih pantalona uparenih sa crop topom...

Sudeći po najnovijim modnim prognozama, 2020. godinu će obeležiti nešto romantičnije kreacije, čipka će ponovo doživeti svoj veliki povratak, a perje i naglašeni rukavi su glavni detalji stvoreni za postizanje glamuroznog izgleda.

Pogledajte kakve venčanice će biti hit tokom ove godine:

Slojevi

Ima li nešto ženstvenije od nežnog tila ili čipke naboranog u slojevima?  Narednom sezonom će zagospodariti venčanice napravljene od obilja materijala koji pada u slojevima, a osim klasičnih, dugih haljina, u ponudi će se naći i suknje i top.

Perje

Ukoliko ste spremni da svom izgledu date notu holivudskog glamura, onda se slobodno opredelite za venčanicu sa perjem. Ipak vodite računa da ne preterate u tome, te isključivo birajte modele koji su diskretno osveženi peruškicama, najbolje u crnoj, beloj ili zlatnoj nijansi.

Roza haljina

Nakon bele, svetlo plave i šampanjac boje, dizajneri će u svojoj ponudi uvrstiti venčanice u romantičnim rozim tonovima. Haljine u ovoj nežnoj boji će savršeno stajati plavušama.

Naglašeni rukavi

Umesto na dekolte, struk i šlep, modne kuće su ove godine svu pažnju usmerile na osmišljavanje rukava na venčanicama. Puf i asimetrični rukavi su obeležili modu prethodnih meseci, pa će sada ovaj trend izvršiti svoj uticaj i na venčanice.

Odelo/kombinezon

Dok mnoge dame ne mogu da zamisle da njihov veliki dan prođe bez duge venčanice, pojedine žene više uživaju u odelu i kombinezonu. Imajte u vidu da i u ovim modnim komadima možete da izgledate seksepilno i lepo, a ključno je da odaberete model koji najbolje ističe vaše atribute.

#Venčanica

#moda

'