AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova čestitao je najradosniji hrišćanski praznik svim.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović unošenjem badnjaka u prostorije Policijske stanice Novi Beograd obeležio je Badnji dan i poručio da ogroman broj pripadnika policije i danas radi kako bi građani Srbije bili bezbedni.

Stefanović je, zajedno sa najbližim saradnicima, čestitao najradosniji hrišćanski praznik svim pripadnicima MUP-a, ali i građanima koji slave Badnji dan i Božić po julijanskom kalendaru, i poželeo im dobro zdravlje, sreću i da Srbija bude mirna i bezbedna.

Foto: Pink.rs

- Momci i devojke u plavim uniformama rade kao i svakog drugog dana kako bi građani bili bezbedni. Oni koji žele mogu i danas da izvade dokumenta ili registruju vozila - rekao je ministar Stefanović.

On je izrazio očekivanje da će Ministarstvo unutrašnjih poslova imati mirnu, bezbednu i uspešnu godinu.

- Radićemo i ove godine na unapređenju materijalnog položaja policajaca, ali i uslova u kojima rade. Nastavićemo sa modernizacijom, nabavkom novih patrolnih vozila i uniformi, jer hoćemo da pokažemo da brinemo o svim policajcima koji brinu o građanima - istakao je Stefanović.

#Nebojša Stefanović

'