AKTUELNO

Sve joj sasuo u lice.

Milan Milošević je do pre samo nekoliko dana bio najbolji prijatelj sa Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem, ali sve se promenilo od blogerkinog razgovora sa majkom, Anabelom Atijas.

Foto: TvPink Printscreen

Prethodne noći, Milošević je Luni rekao šta misli o celokupnoj situaciji u kojoj se sada nalazi najpoznatiji ljubavni trougao u Srbiji.

Ti znaš da ćete vi biti zajedno kada izađeš odavde, zato sad glumiš i ne praviš dramu oko tog razdvajanja. Ja znam da ti njega mnogo voliš i ovo sad je sve gluma. Ti ne bi tako lako podnela to - bio je direktan Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde sto posto iskrena, ne mislim uopšte tako. Kunem se u moju Anabelu, ja se ni sa kim ništa nisam dogovorila. Da si čuo razgovor moje mame i mene sve bi ti bilo jasno - branila se Luna.

Tokom njihovog razgovora bio je prisutan i Bora Santana koji je imao zanimljivo pitanje za Đoganijevu.

Šta bi bilo kad bi se oni (Sloba i Kija) pomirili - pitao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Pa neka, neka su živi i zdravi. Ja sam njemu rekla da mu želim svu sreću ovog sveta, kad ja nisam mogla da ga usrećim - bila je izričita blogerka.

Nakon ovog razgovora, Milanu se pridružila Miljana Kulić sa kojom je on podelio svoju verziju priče o Slobi, Luni i Kristini Kiji Kockar.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OBERUČKE PRIHVATILA NJEGOVU PONUDU: Nadežda REKLA DA Mikiju! (VIDEO)

Zatekao sam ih u šteku da pričaju. Oni su se dogovorili. Mama joj je sve to rekla u šiframa. On se zbližio sa Kijom da bi pobedio, a Luna i Sloba će biti zajedno kad izađu - rekao je Milan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je uhvatila novinara kako ovo priča Miljani, a kako je reagovala na ovaj prizor pogledjate u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'