AKTUELNO

Kamere najpoznatijih paparaca zabeležile su ono što je promaklo ostalima!

Najintrigantnije vesti iz sveta poznatih očekuju vas i ove srede od 22 časa u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparaco lov”. Ana Pendić Radoš vodiće vas kroz priloge koje su obeležili nedelju za nama.

Događaj decenije, kako ga mnogi, nazivaju – svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, sada Ražnatović – bila je glavna tema svih medija proteklog vikenda. Zbog toga će i glavni deo ovonedeljnog “Paparaco lova” biti posvećen upravo ovom venčanju. 

Foto: TV Pink Printscreen

Čak tri ekipe “Paparaco lova” u stopu su pratile detalje ovog veselja, te će gledaoci imati priliku da vide ono što je promaklo drugim kolegama. U iscrpnom izveštaju ove srede biće prikazan svaki deo venčanja sina najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Od Titela, do Beograda, najpoznatiji paparaci u zemlji pratili su mladence i svatove, zbog čega ćete videti ekskluzivne snimke, koji do sada nisu objavljeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa “Paparaco lova” bila je unutar Hrama Svetog Save gde je održano crkveno venčanje, pa će gledaoci prvi put videti trenutak kada su Bogdana i Veljko izgovorili “da” pred Bogom. Druga ekipa bila je u jednom prestižnom beogradskom hotelu, gde je održano građansko venčanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kako drugi mediji nisu mogli da uđu u salu gde je održano svadbeno veselje, u “Paparaco lovu” ćete videti i kako je izgledao prvi ples novopečenog bračnog para, šta su sve dobile zvanice kojih je bilo više od 500, kako je izgledala dekoracija, ali i šta se nalazilo na zlatnom švedskom stolu.

Kameri “Paparaco lova” nije promakao ni trenutak kada je izneta velelepna svadbena torta od čak 70 kilograma, koju je Veljko presekao sabljom. Videćete i ko je sve od poznatih pevača zapevao i dobio najveći bakšiš, koje zvanice su bile najveselije, a ko nije ni ustao od stola.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U drugom delu emisije, videćete ekskluzivan prilog sa slavlja jedne od naših najpoznatijih starleta. Paparaci jedne od najgledanijih emisije stilgi su i do Beča, gde je Soraja proslavila 33. rođendan, a otkrili su i zbog čega je Ana Korać na proslavu najbolje drugarice došla bez verenika Davida Dragojevića.

Foto: Bojan Vučićević

Glumica Mirka Vasiljević kratko je boravila u Beogradu, nakon što se nedavno preselila na Kipar. Šta je radila bez supruga Vujadina Savića, zabeležile su kamere “Paparaco lova”, a u izveštaju vas očekuje i snimak sa prvog nastupa sve popularnije ženske grupe “Hurricane”.

Foto: Pink.rs

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite novi “Paparazzo lov” u sredu 27. novembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Bogdana Rodić

#Mirka Vasiljević

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Soraja Vučelić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Veljko Ražnatović

#emisija

#voditeljka

'