AKTUELNO

Prvog dana nove nedelje, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink ostavila je iza sebe sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija bila je ubeđivo najgledanija i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Sa 19 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u odnosu na sve komercijalne televizije u kategoriji ženske publike.

Naš informativni program je i tokom jučerašnjeg dana bio vaš izbor. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa skoro 1.000.000 gledalaca bila ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Sa odličnim rezultatima slede je i “Nacionalni dnevnik u 10”, “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik” koji je gledalo 23 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink

I domaći serijski program ostvario je zapažene rezultate – nova epizoda istorijsko-ljubavnog spektakla “Jugoslovenka” zauzela je visoku poziciju na listi najgledanijih formata. Podjednako gledan bio je i Pinkov inostrani igrani program – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink

Dan za nama obeležila je četvrta sezona “Zadruge”. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju “Trenutak istine sa Vukom” u kojoj je Vuk Mob podvrgnut poligrafskom testiranju, dok je neverovatnih 26 odsto gledalaca bilo uz emisiju “Zadruga 4 – Izbor potrčka”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz vašu televiziju Pink!

#TvPink

#istraživanje gledanosti