AKTUELNO

Još jedan dan televizija Pink završila je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo gledanija od svih komercijalnih emitera u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca: među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila ubedljivo najgledanija u kategoriji ženske publike – kako u odnosu na sve komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je i u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Nacionalni dnevnik u 10” koji je pratilo 23 odsto gledalaca, i “Popodnevni dnevnik”. Čak 25 odsto auditorijuma, tačnije svaki četvrti gledalac, je na televiziji Pink pratio obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: TV Pink

Naš domaći serijski program ostvario je odlične rezultate – istorijsko-ljubavni spektakl “Jugoslovenka” našao se na listi najgledanijih formata na svim televizijama. Podjednak uspeh ostvario je i inostrani igrani program – serije “Zakletva” i “Surova ljubav” našle su u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin bio je rezervisan za novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno”, koji je sa 14 odsto udela u gledanosti bio najgledanija zabavna emisija svih televizija.

Foto: TvPink

Četvrta sezona “Zadruge” nastavlja da obara rekorde. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti, neverovatnih 24 odsto gledalaca pratilo je emisiju “Zadruga 4 – Gledanje snimaka” u noćnom terminu.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite odgovorni i ostanite uz program vaše televizije Pink! 

#Gledanost

#TV Pink