AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa 16 odsto udela u gledanosti televizija Pink bila je gledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, ružičasta televizija ostvarila je značajnu prednost i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 19 odsto udela u gledanosti bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa gotovo 1.000.000 gledalaca i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a sa odličnim rezultatima slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“. Milionski auditorijum je na TV Pink pratio obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova.

Foto: TV Pink

Nova Pinkova serija „Zlatni dani“ nastavlja da ostvaruje fantastične rezultate! Drugu epizodu ove romantične komedije po scenariju Gordana Mihića pratilo je više od 1.000.000 gledalaca, te su „Zlatni dani“ zauzeli visoku poziciju na top listi najgledanijih TV formata u Srbiji.

Foto: RTV Pink/Miša Obradović

Pored domaćeg, veliki uspeh postigao je i naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin bio je rezervisan za najgledaniju late night emisiju „Ami G Show“ uz koju je bilo blizu 1.100.000 gledalaca! Sa udelom u gledanosti od 21 odsto, autorska emisija Ognjena Amidžića bila je ubedljivo najgledanija zabavna talk show emisija u danu na svim televizijama u Srbiji i neprikosnovena u svom terminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvrta sezona „Zadruge“ nastavlja da obara sve rekorde! Pored toga što je milionski audtorijum sva turbulentna dešavanja pratio u direktnim uključenjima, čak 24 odsto gledalaca bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink