AKTUELNO

I tokom prvog dana marta, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 19 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu, televizija Pink ostvarila je prednost i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz Beograda, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink ostaje neprikosnovena u kategoriji ženske publike – sa 22 odsto auditorijuma bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i javnog servisa Srbije.

''Nacionalni dnevnik'' bio je sa blizu 1.100.000 gledalaca bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionani dnevnik u 13'', ''Popodnevni dnevnik'', ali i Pinkove sportske vesti, uz koje je bio svaki četvrti gledalac.

Foto: TV Pink

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom ''Nek ide život'' zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata.

Foto: TV Pink Printscreen

Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije ''Zakletva“ i ''Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila su dešavanja u četvrtoj sezoni ''Zadruge“. Pored direktnih uključenja, milionski auditorijum je pratio emisiju ''Zadruga 4 – Izbor potrčka'', dok je 26 odsto gledalaca bilo uz emisiju ''Pretres nedelje sa Milanom''.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink