AKTUELNO

Još jednu nedelju je televizija Pink započela kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvenični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 17 odsto udela u gledanosti bila najgledanija u totalu, televizija Pink je ostvarila prednost u odnosu na sve komercijalne emitere i u posebnim grupama gledalaca – među urbanom populacijom, među gledaocima sa teritorije Beograda, kao i u kategoriji ženske publike.

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih televizija, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“, koji je pratilo 23 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila je i „Zadruga 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju „Izbor potrčka“, dok je čak 24 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Pretres nedelje sa Milanom“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! 

Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink