AKTUELNO

Ovo se Tomoviću nimalo neće svideti!

Bivši učesnik Vladimir Tomović javno je ostavio svoju devojku Staniju Dobrojević i to zbog Baneta Čolaka sa kojim je ona većinu vremena provodila otkad se vratila u Belu kuću.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" upitao Dobrojevićevu da li očekuje povratne reakcije od strane svog, sada već bivšeg dečka s obzirom na to da se bliži njen rođendan, a ona je bez dlake na jeziku ispričala šta zaista misli.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad sam ušla dala sam mu vetar u leđa, posle sam imala poziv sa Vladimirom gde sam i prekinula kontakt. Međutim, novinar mi je rekao da mi više nismo zajedno. Namerno teram inat, jer znam da on sve ovo gleda. Koliko me ljudi gaze i šta mi sve govore, to što je Bane rekao nije ništa. On je meni drug, on me gleda drugim očima i jako sam mu draga. Ja i sa Pavlom komuniciram isto - rekla je Stanija.

Ona se osvrnula i na svoje prijateljstvo sa Banetom, pa ovim povodom indirektno poručila Vladimiru da ima komplekse.

Foto: TvPink Printscreen

Očekujem, dok mi se sam ne javi i kaže da nismo više zajedno. Ako je Čolak bio razlog mog raskida, ne znam...ne prihvatam to. Onda ta veza nije ni postojala. Ja i dalje vrtim film u glavi, iskompleksirao se zbog nečega. Nijedan muškarac ne može da bude pretnja mojoj vezi. Mogu da provodim vreme i da pričam, iako sam ostavljena, ja vam tvrdim da neću biti ni sa jednim dečkom u vezi - rekla je Dobrojevićeva.
Da neko postavlja ultimatume bilo mi je klinački. Ona je sličnih godina kao ja i pričamo ovako nevezano - prokomentarisao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani uveliko pričaju o ljubavi koja se rodila između njih, a pojedini su komentarisali i da će Čolak uskoro početi da se ophodi prema njoj isto kao što je i prema Zerini Hećo, na šta je ona burnije odreagovala.

Počeo je da me goji i da mi govori da mi celulit super stoji, da sam lepa i da ne moram da se šminkam. Kad mi Rada kaže da sam rijaliti sp*dnja, onda mi je jasno. Svi znaju da se ja zezam, ali ja Baneta gotivim više nego druge ljude! O ljubavnim glupostima, to mački o rep - rekla je Stanija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'