AKTUELNO

Zadrugari nisu mogli da veruju šta slušaju!

Subota je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje je takođe bilo za Anu Korać, a novinarku je zanimalo gde je Koraćeva bila kada je Filipu Mijatovu zapaljen auto i da li ga je ona dovezla do mesta gde je zapaljen, kao i gde je Filip bio u tom trenutku.

U salonu. Niti je taj auto bio u garaži kod mene, to je bilo u salonu. Ja sam dovezla auto. To nije bila površna veza, nije bila veza, mi smo se družili. Auto je bio kod mene, mogla sam da ga vozim kad hoću. Filip je bio kod mene tada. Filip je non-stop bio kod mene. Filip i kada je imao devojku, dolazio je kod mene. On je uvek bio tu, mi smo se družili, naravno da će doći. Između nas nije bilo ničeg više, nisam davala lažnu nadu. Kada mi je rekao da je bio bolesno zaljubljen u mene, ja sam tada napravila distancu od njega - ispričala je Ana, a novinarka je upitala kada su se oni distancirali, na šta je Koraćeva dodala:
Kasnije je to bilo, nešto smo se posvađali i onda sam se ja distancirala od njega. On je imao devojku, ja sam mu rekla da treba da bude sa njom, samo da mene ne guši. Gušio me je tako što je hteo da bude u mojoj blizini. On je mene i posle toga zvao - dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Novinarku je zanimalo i zašto je bivšoj učesnici najgledanijeg rijalitija "Zadruga 1" MC Alex rekla da ode kod Filipa i da ga pozdravi.

Ja sam rekla da ga pozdravi i da mu se javi. Ja sam bila tada u super odnosima sa njim - kratko je odgovorila Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su zapazili da se Ana toliko uplela u svoju priču i pogubila, a Aleksandra Subotić se sve vreme smejala jer je smatrala da se Koraćeva gubi u svojim lažima.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Filip Mijatov

'