AKTUELNO

Ovo baš niko nije znao, sve do sada.

Voditelji Bane Čolak i Bora Santana u današnjem izdanju emisije "Radio Amnezija" ugostili su i Miljanu Kulić.

Ona je ponovo pričala o svom  bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli, ali i o njegovom menažeru koji se juče oglasio u emisiji "Amidži šou" i istakao da je uz svog druga.

Foto: TvPink Printscreen

Ja juče nisam bila u emisiji zato što ne želim da dam na značaju osobama koje nisu bitne u mom životu, po prvi put sam odbila gostovanje. Jedna zadrugarka mi je ispričala šta se desilo u emisiji. Boban menažer je podržavao našu vezu. Boban i ja smo komunicirali, i ja ću reći sestri da uđe na moj profil i da sve zapise gde se čuje Bobanov glas, kako me je savetovao i šta je pričao o Zoli, da skine sve. Potpisao je ugovor sa njim i sad je na strani Zole, ali Zola ne bi bio ovde da nije bilo Miljane, na prvim nominacijama bi izašao. Sada mu Miljana nije potrebna, više neće da me vodi kao mečku na nastupima - pričala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je zatim sa svim gledaocima i slušaocima podelila kakav neobičan san je sanjala pre početka emisije.

Savo i ja smo u dugoj vezi, pet meseci se zabavljamo, ljubav neizmerna. Marko Marković i Luna su u vezi. U jednom momentu ja varam Savu sa Markom Markovićem. On me ljubi u vrat, a ja mu kažem da me poljubi direktno u usta. Naiđe Luna, zatekne nas kako se grlimo, mi se njoj pravdamo da sam htela nekod da udarim pa da me on drži. Savo sazna da ja njega varam i on hoće da se osveti meni i ja ga zateknem sa Rebekom. Zatekla sam ih u pabu. Ja sam njega uhvatila za facu i izgrebala sam ga po licu i posle sam ga molila da ne priča produkciji i mojoj majci za to, posle smo se mi pomirili i živeli zajedno do kraja života srećno - navela je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'