AKTUELNO

Kamere su sve zabeležile!

Zadrugari su tokom večeri odgovarali na zanimljiva pitanja, koja su jedni drugima postavljali pre nego što su zaspali. U jednom momentu zadrugari su rekli kako Miljana i Mirko Gavrić imaju blizak odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su to čuli Miljana i Mirko su odmah skočili i izjavili kako samo pričaju. Miljana je bila ljuta na Lepog Miću, tom prilikom, zbog čega mu je odmah rekla šta joj smeta. I dok je Miljana sve negirala, Mirko Gavrić se nije oglašavao preterano ovim povodom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: ZABLISTALA NA PINKOVOJ PROSLAVI, PA PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU Priča se da je Ana U RATU s Darkom, da mu brani da viđa ćerku: Ovo je ISTINA o njihovom odnosu (VIDEO)

Miljana, kada si poslednji put imala odnose? - upitala je Nataša Miljanu, a zatim je dodala: Pipkajte se posle, sad mi odgovori - poručila je zadrugarka Miljani i Mirku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustite me! Čovek proverava šta mi je, ne pipkamo se! Poslednji put sam vodila ljubav, u četvrtak ujutru! - odgovorila je Miljana Nataši, pa se obratila Mići: Sa Mirkom Gavrićem bi bila manja sramota da imam s*ks, nego sa Zolom. Kamere su sve zabeležile. Pričali smo o nekim našim problemima. Mićo, zašto lažeš i pričaš takve nebuloze? Sram te bilo Mićo, ja sam mislila da ti imaš poštovanja prema meni, a pričaš da sa hvatala Gavrića. Kaži da se zaj*bavaš! - govorila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'