AKTUELNO

Otkrio šta misli o svemu.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Mirko Gavrić Nataši Radan, a ono je glasilo: "Da li si sigurna da ti je Dragana odan prijatelj."

Čekamo Gagu, da osvetla obraz. Uđi da kažeš zašto si ostavila ovu divnu gospođicu, Dragana uđi - vikala je Miljana Kulić dok je Mirko pričao i dozivala njegovu bivšu suprugu.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da me ne pita za džabe, ali ja imam poverenja u Draganu, ona zna neke veće stvari, ovo od sinoć nije znala. Imam poverenja u nju. Nisam joj to ispričala jer nismo same pričale. Ako ne uzimam u obzir tu stvar na koju ti misliš, mislim da mi je odan prijatelj - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si se pitala kako su određene stvari vezane za tebe unete u Belu kuću? Poenta je da ukapirate da se snimamo - ponovo je rekao Gavrić.
Ti hoćeš da kažeš da je neke stvari o meni ovde unela Dragana - navela je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kad te neko proda za sitnicu, veruj mi da će da te proda za krupne stvari kad joj se noge tresu. Šalješ sliku o sebi da si glupa. Dragana je kao tvoja drugarica rekla da si glupa. Dragana te je ocinkarila za tu svar. Ti si meni rekla da u njoj ne vidiš prijatelja. Dragana, sa ovom pričom si pokazala da možeš da lažeš, a da ne trepneš - konstatovao je Mirko.

Foto: TvPink Printscreen

Gavrić je zamolio zadrugare da postavi još jedno pitanje, te je pitao Stefana Karića sledeće: "Pošto ti i Iva imate neku priču, vi ste meni top par, posle ove priče od večeras, da li je kao čoveka više ili manje ceniš".

Veruj mi da to ne utiče na naš odnos. Više je cenim zato što je bila iskrena, ali ne opravdavam to - rekao je Karić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Zadruga 3

'