AKTUELNO

Ona nikome ne ostaje dužna.

Petak veče je u Beloj kući rezervisano za nominacije, a Miljana Kulić i Nikola Orozović su izabrani za ovonedeljne potrčke. Naredni zadrugar koji je nominovao je Milan Petković koji je ocrnio Kulićevu.

Što se tiče ovog azijskog kita (Miljane) ona me je nekoliko puta isprozivala, spominjala mi majku iz čista mira. Ozbiljan je provokator. Ne mislim da je dobar čovek, kontradiktorna je, laže. Pokušava da me posvađa sa svojom majkom - ispričao je Milan Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispočetka je bio dobar dečko, ali je počeo da mafija, počeo je da igra rijaliti. Što se tiče Miljane Kulić, na početku smo bili okej, kasnije smo imali sukobe. Ja te ne podržavam. Ja tebe Zola ne mogu da podržim zbog ovoga što si malopre rekao. Šaljem Miljanu, Orozovića ostavljam - ispričao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Karićev komentar je iznervirao Miljanu, koja mu je odmah žestoko odbrusila.

Ovo je Janjušev p*šikarović. Orozoviću ti si bio Zoki Šumadinac dok si bio sa njima - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada sa Zolom nisam pričao o Miljani. Njoj je neko napunio glavu, ona nije bila ovakva ranije - dodao je Marko Janjušević Janjuš.
Orozović treba da se na drugi, bolji i kvalitetniji način da se prezentuje. Čudan je malo tip. Orozović je stalno na oprezu, kad ga malo dirneš, on skoči kao oparen. Miljana, to je osoba, žena, majka, to je osoba sa kojom sam ja već nekoliko godina pod istim krovom. Izgovorili smo uvrede jedno drugome. Ovakva osoba, ovakav način ponašanja niko nikad nije radio i to se traži, a to niko nema. Ja njoj odgovaram na psovke isto kao i ona meni. Ja njoj mogu sve da oprostim, ali ne i da zaboravim. Ja ću nju direktno poslati u izolaciju, ostavljam Orozovića - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedna, jedinstvena Miljana Kulić - dobacila je Kulićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

'