AKTUELNO

Bilo je napeto za stolom.

Svoje izlaganje o odnosu Lune Đogani, Marka Miljkovića i Jelene Pešić tokom večerašnjeg izdanja emisije "Gledanje snimaka" iznela je i Marija Kulić. Tom prilikom izbila je svađa između Lune i Marije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo poniženje sa Lunine strane je katastrofa. Videla je sve, svima je jasno. Ja ne znam šta su oni (Marko i Jelena) trebali da rade, da bi ona (Luna) shvatila da je Marko ne voli. On je 24 sata bio sa ovom devojkom (Jelenom) i da rade na tome. Ozbiljni su, nisu balavci... I te kako su radili na tome. Svima je jasno da bi odnos između Marka i Jelene išao ka tom pravcu da je pitanje dana kada će da se poljube. Luna je utrčala ovde i ona misli da će on tako da je poštuje. Meni nje nije žao. Ona treba da prođe kroz ovo, jer je isto to uradila jednoj ženi (Kiji) - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi živela sa nama napolju? Ćuti! Ne znaš! Nemoj da pričaš. Za tebe ništa nije ljubav. Ćuti kad ne znaš. Ja znam, vi ne znate - skočila je Luna.
Ovim je dokazao da mu je do svake druge devojke više stalo, nego do tebe. On može da priča šta hoće. Ti si dokazala da si glupa devojka i ništa bolje od tebe nisam očekivala - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'