AKTUELNO

Voditelj MIlan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću.

Kao i svakog ponedeljka, na početku emisije "Izbor potrčka" povela se priča o današnjoj raspodeli budžeta vođe Nikole Orozovića. Pre toga, Mima Živković je ponovo iznela koliko se razočarala u odluku Ivane Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko je bio uz nju kada je izašla, kome je ispričala sve neke tajne, koje čak ni Orozović ne zna, sa njim je snimila pesmu. On joj je producent, kolega, prijatelje, bio bi tu i da je u braku, a pitanje je da li bi Nikola bio. Trebalo je da stavi na tas, po čemu je Nikola bitan njoj, po čemu je Mirko bitan njoj. Nikad nisam videla da je skakao za nju Nikola, šokirala me je. Bora kaže da je to uradila da bi napravila Baneta ljubomornim - govorila je Mima.
Lagao bih kada bih rekao da nisam očekivao da ću biti vođa. Kada je Marko čitao pismo, Mateja mi je rekao da je Orozović. To je njen izbor, to je to - dodao je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mora da postoji tas, ceo dan sam nervozna. Ja sam skakala za nju. Šta si ti uradio za Ivanu Krunić? I ti si m*donja žrtvica? Šta si ti uradio za Ivanu Krunić? - urlala je Mima.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.