AKTUELNO

Pitanja novinara su sve zanimljivija!

U prvoj emisiji "Pitanja novinara" u četvrtoj sezoni Zadruge, postavljeno je pitanje Aleksandri Nikolić: ''Kakva su joj osećanja prema Kristijanu Goluboviću?''

On mi se ne dopada, on je meni kao prijatelj! Kristijana gledam kao prijatelja. On se postavio prema meni krajnje prijateljski, i daje mi iskrene savete - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema muškarca koji mi se dopada, stupila sam u nešto sa Filipom, ali nisam dobro razmislila. Tražiću savete od Kristijana, on je moj najbolji prijatelj - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi bio sa svakom devojkom, i ta priča sa Monikom, ali mislim da on gaji prema njoj... Meni to ne treba, meni treba muškarac koji je samo moj. Shvatila sam neke stvari i Filip i ja ne možemo dalje, mislim da mu se Žana dopada. mislim da se Filip ne bi menjao zbog mene, on je jedenostavno takav - rekla je Aleksabndra.

Potom je postavljeno pitanje i Filipu Caru: ''Kakvo mišljenje ima o Aleksandri?''

Ne znam šta bih rekao, pogrešio sam jer je nisam ispoštovao. Mislim da nije u redu da kaže da sam pričao sa još par devojka. Ona je moj tip devojke, ali nije za mene! Nisam ja došao ovde da tražim ljubav, sve je ovo šala. Vezujete mene i Moniku, a to mi nije cilj, da smo imali neku priču nastavili bismo je. Mi smo se i napolju pravdali da nismo zajedno, nemam šta više da kežem na tu temu. Žana mi ima bolji karakrter, a Aleksandra je mlada i još se traži - rekao je Filip.

Nakon Filipa i Aleksandre, ustao je i Kristijan da prokomentariše odnos između ovih zadrugara.

Pazite, ona je previše atraktivna, a on je uličar i bandit! On je malo bahat, i zato možda ona nije sa njim. Ona je imala dečka kao što je Filip i rekla kako joj nije prijalo, tako da mislim da će oni ostati samo drugari - dodao je Kristijan.

Šta su sve zadrugari rekli, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga