AKTUELNO

Burna noć na velelepnom imanju!

Naredna tema u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje", jeste odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kao i njena trudnoća.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka posledica mog ponašanja ima uzrok, a uzrok je on i njegovo ponašanje i nepaznja. Mislim da on mene ne voli, i ja sam pričala o mojim vezama i od svih muškaraca sa kojim sam bila ja njega najviše volim, ali da me neko pita zašto je ne znam! Ja sada pričam normalno, ja sam se zaljubila u skromnog momka, koji me je voleo i bio pažljiv a tada me je grlio dok spavamo, ja njega mnogo volim i to je možda bolesno, ali to treba neko da kaže pa ako smo zreli za lečenje idemo, ili sam ja možda za manastir! Ja bih za njega sve uradila, a mislim da je sa mnom iz koristi, ja sumnjam da on kad bi imao novac on se meni ne bi nikada javio. Moje promene raspoloženja su zbog njega, i kad legnemo da spavamo on mi okreće leđa. Zbog njega sam postala ovakva, i on me stalno ponižava moja reč je nekada bila validna, on je ljubomoran za mene jer mi stalno priča šta imam i koliko sam zaradila, on se stalno upoređuje sa mnom. Moja majka je stala i rekla da sam emotivno nestabilna i to je tačno, ja sam pre bila super ali sada sam ovakva. U ovoj vezi mislim da samo ja volim - rekla je Miljana, pa dodala:
Ono od sinoć se desilo i napolju, kad smo živeli zajedno i to svi znaju. Ja sam mami pokazala jednom naše prepiske i on je izleteo i otišao, radila sam i jedan test koji je bio pozitivan a mogu ljudi i da potvrde. Ja sam njega zvala ali se nije javljao, pa sam zvala njegovu majku i njegovim prijateljima a on se nije javlja a svi oni jesu. Ja nisam htela da idem na kiretažu, već sam se trudila da ga nađem. Ako je mislio da lažem, zašto tada nije zvao i javio se da uradimo test, a javio se kada mu je zafalio novac tada se javio, i zato smo se pomirili. Ja sam uvek bila inicijator našeg pomirenje, i išla sam kad god me zvao u Bosnu i uvek smo išli u hotel kod njega kući ne! Kod njegove majke smo bili samo tri dana - rekla je Miljana.
Što se tiče trudnoće, ja sam spremna da idem an sve testive i znam da je visokorizična trudnoća. On je rekao kako neće da izdrži do kraja, a onda sam i ja to rekla i mi smo se dogovorili, i on nije želeo da se vrati jer misli da neće zaraditi novac, ali sam ga ja ubedila da se vratimo jer napolju nemamo posoa i ništa ne radi! On je meni konstantno pričao kada smo se vratili kako će biti diskfalifikovan i pokazivao mi tako kao da će da bezi, i ja sam mu rekla kako ne mogu da ga gledam i da mi nije dobro a onda je on opet krenuo da izađe, i tada sam mu rekla da neću da imam oscilacije ali kada mi pruži ljubav. Otišla sam kod ginekolga, i sve sam vam prenela i zbog tableta koje sam pila je rekla šta da radim, a ja nemam stabilnost u njega a moja je najveća ljubav u životu, ja bez njega ne volim! - rekla je Miljana.
Koliko ova devojka laže! - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga