AKTUELNO

Svako imao svoj stav i mišljenje!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je ovonedeljni vođa, Vladimir Tomović dodelio, bio je za Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dvoje imamo srednji odnos, i zato srednji budžet. Sa obe strane je tako. Kada je ona u pitanju, ona je vama dobar prijatelj, ona nije normaln,a ide glavom kroz zid. Ja moram da se promenim, a ona se nije promenila ni najmanje. Jako glupa za emocije, ona ne zna da li treba da udari glavom u zid, kakvi su njeni izbori, napravila je mnogo grešaka, i reći ću par situacija: Ulazak sa Žanom, ona će kao da se bori za nju, pa Monika, Rialda, simpatije, ljubav prema Sanji, i to je sve jedna osoba! Verovao sma joj u sve, ali ni ni u šta. Sanja joj je najveća greška, jer dozvoliti da ikada imaš odnos sa osobom koja ti je ono rekla, jer ste došle do stadijuma gde ti je ona rekla da će da traži zabranu prilaska - počeo je Vladimir.
Ima gore, rekla je da joj se ne obraćam za lek - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si bezobrazna. Sve što mi kažemo u afektu, nema potrebe da se uzima za stvarno. Jedno su reči, drugo su dela - dodala je Sanja.
Uvek može da se kaže: "Izvini!" - dodao je Vladimir, pa nastavio:
Matora, sutra dobijaš veliki za kocku, da znaš. Eto, takav je naš odnos - zaključio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem šta govoriš Vladimire. Samo par ljudi zna kako je bilo sa mnom i sa Žanom, meni se ta osoba našla tu, da prebolim, i imala sma simpatiju, jer je lepa žena, ali nisam smela da rizikujem. Posle smo obe napravile grešku. Moniku neću da komentarišem, ali eto, neću ni da kažem da sam se ogrešila. Danju isto neću, a jesam se ponašala ludački, a za mene je ovo stvaran svet, a napolju zaboravljam, i izgubila sam sebe - dodala je Matora.
Ja ne mogu da rasuđujem zdravo, ali meni ni do dana današnjeg nije jasno kako si volela Sanju, nakon svega - rekao je Tomović za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga