AKTUELNO

Puca po šavovima!

Tokom rasprave između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša na porodičnom sastanku, i Nadica Zeljković je imala komentar, pa je posavetovala Janjuša.

Džaaba vaša svađe, samokontrola je problem. Nagrdićeš se, sebe ćeš upropastiti. Ona ne shvata to, da je problem u tvojoj samokontroli, dokle ćeš to da trpiš. Ti znaš da se to završi u krevetu, ali on više nema kontrolu, sad mu više radi razume nego srce - govorila je Nadica.
Što se grli onda na šanku posle sat vremena? - ubacivala se Jovana.
Funkcionišu, ali sad on nema više kontrole. Sad je krenuo razum da radi - ponavljala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti bilo tri meseca doviđenja? Kako sad ne može? Onda lepo uživajte u vašoj vezi, živite bolesnu vezu i svesni ste toga. Onda nema potrebe da se ustaje ovde - rekla je Sandra.
Kako da pobegneš od toga? Da je otišla odavde, onda može doviđenja. Ona ne može da se posavetuje. Ja je volim, ali ona ne može da to ukapira. Rečeno joj je da me ne grebe, sledeći put ću ti nokaut u glavu, a tebi je to ok? Hoćeš po ceo dan da imaš se*s? Sram te bilo. Ne znaju oni ništa o tvom ponašanju, ti si bezobrazna - govorio je Janjuš.
Šta sam ti uradila? - pitala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Govoriš mi da pušim ku*ac, ideš tamo, pune ti glavu, za potrčke me urnisala, posle kaže šta ti je. Boli me više ku*ac, ne interesuje me. Dovešće do toga da ide lakat u glavu. Govorite mi kako treba da budem sa njom, evo kako. Ona ima sve, a ja ništa - nastavio je Janjuša.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga