AKTUELNO

Definitivni završetak svega!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je Mc Aleks i Jovanu Tomić Matoru i postavio im pitanje koje se ticalo njihovog odnosa:

Kako komentarišeš ponašanje Mc Aleks prema tebi u poslednje vreme? - pitao je Darko, na šta je Matora odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Od večeras nećemo sedeti jedna pored druge, jer sam napravila šalu koja se njoj nije svidela. Krle i ja smo se šalili nešto ,bez veze je. Vratićmo odnos kakav nam je bio posle Zadruge 1. Kaže da sam bolesna po tom pitanju. Podseća me na moju prošlost, pa valjda sam se opametila za sve ovo vreme. AJde jednom joj se desilo da ne zna šta da odgovori, jednom dvaput tripu, ali je to posle šala na koju ja ne gledam kao na šalu. Devojka ne može čvrsto da stoji iza priajteljstva, ako ona ne može da vidi da sam joj ja oslonac. Opipavala sam teren i nisam ništa ispipala. Možda sam malo i razočarana. Matora je psihopata. Sve joj nešto ja izvlačim. Stalno mi pada na tom ispitu - rekla je Matora, na šta je reč dobila Mc Aleks:
Ja ne znam da li sam ja ovde na nekom ispitu. Ja sam ustala ovde i rekla to. Pristajem na to da sam što go ti kažeš. Žena je upravu da niko ne zna šta nas čeka sutra, ali ja garnatujem da neću biti sa ženom - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo sad kažem svim devojkama, kad se češkamo, ako niste Sandra Rešić, onda je to neka intima. Rekla sam Čaprićki da ako se ovako nastavi da se bojim da će preći u zaljubljenost. Draže mi je bilo da to ide baš tako, nego bilo kako drugačije. Meni zaista je mnogo draže da imam spokoj i mir nego da se raspravljam da li si i šta si. Ne zanima me više, prešla je na drugo mesto i to je to - zaključila je Matora.
Ja stvarno ne osećam da ja nekoga teram ili tako nešto, to je ispala sprdnja. Kad joj odgovara onda je sprdnja, a kad joj ne odgovara onda skoči na mene - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada kao da si se ti svesno upustila u taj intimniji odnos, a onda kada treba da se izjasniš za crnim stolom, ti se pereš - rekao je Darko.
Da li ti misliš da ja od tebe pravim nešto što nisi? - pitala je Matora na šta je Mc Aleks odgovorila:
Pa namećeš mi sad u ovom momentu - odgovorila je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se odvratno. Odmah sam shavtila šta se dešava kad je počela da mi se izvinjava. Ne treba da se pereš i pravdaš, nego demantuješ i odbraniš svoju seksualnost. Sad ispada kao da ja nekoga teram na nešto kao i da namećem nekome svoju seksualnost. Ona govori ovime da nije sigurna u sebe, ne u mene - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Jovana Tomić Matora

#mc aleks