AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon odgledanog video klipa u kom su prikazane turbulencije između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Janjušem.

Ni ja ne znam kako sam, ma dobro sam, odlično. Dobro, loše, onako, svakako, šta ćeš. Kada vidim kakvih ima...Na većinu ovu, kakve su ovo situacije?! - rekao je Janjuš.
Ja sam video maločas situaciju u kojoj je Aneli došla, ali nisi želeo da slušaš - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bio zaintresovan. Mislim da je mene trebalo da pozove prvog da ispriča. Nije ovo više ni rijaliti, je**š i rijaliti i sve to. Mislim da posle jednog razgovora, mislim da sam prvi koji je trebalo da sazna. Ne radi se o tome što je Đedović, nego ti ideš tamo i pričaš, pa posle dolaziš da mi ispričaš šta je bilo. Sad sam joj objasnio kada je svratila na kratko u rehab. Preko glave mi je došlo
Što je došlo do raskida - pitao je Darko.
Vidiš ovako ove situacije, ima i sličnih do kojih dolazi. Bio si prisutan kada se dešavalo da ja komentarišem kroz moju pozorišnu predstavu da ne bude svađa, retko mi naiđe da imam inspiracije. Ja sam taj neko ko je hteo da okrene na zaje**nciju, gde ti misliš da te neko ponižava ili tako. Druga situacija je gde ponekad pomislim da ima osećaja samo prema sebi. Mislim stvarno da je samoživa i ranije dok nismo stupili u odnos, rekao sam da je samoživa. Ona meni sinoć kaže: "Namignuo si Jovani Cvijanović". Ne znam o čemu se radi, nikako da provalim. Pun mi je ku**c da slušam njihove neke ratove, čuo sam da je otišlo ekstremno. Je**te zašto se meni to sada dešava, da ja moram to da slušam i da ne mogu posle svoje porodične tragedije da opustim glavu?! Ja to slušam pet meseci! Ako ti ne kapiraš da se iskidam živ, znaš i sam da sam i kurtu i murtu navukao na grbaču, ti dođeš i kažeš da namigujem Jovani Cvijanović?! Pusti me u pi**u materinu. Pretrpi nešto, ako ti kažem da si neko ko je prošao mnogo više od ovih ljudi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Već 10-ak dana je primetna tenzija u vašem odnosu - rekao je Darko.
Oboje smo, imamo i problema i napeti smo, ali neke sitnice ne treba da se rade. Ne pravim neke ljubomorne scene, nemam ni zbog čega. Ali, ako ti nisi mene shvatila i naš odnos ozbiljnijim od svih odnosa, kako ti pada na pamet da ja mogu da pomislim da sa tom devojkom da se nešto desi?! Kako ti to padne na pamet, čoveče?! - rekao je Janjuš.
Šta je ono što je savetuješ sa Asminom i cele te situacije - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo kao da je takmičenje, ko je u pravu, ko je bolji ili iskreniji. Ja sam i rekao da smo zajedno, ulazim svesno, ali ako je rečeno i kažeš da ćeš reći, odjednom kaži sve, a ne: "Ne bih ja da pričam", a pričaš. Sve se produbljuje i sve je nešto, non stop, ovako i onako - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.