AKTUELNO

Razotkriveni!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditelj je Ivana Šopić. Ona će zajedno sa učesnicima pogledati snimke ogovaranja, spletki podvala koje do sada nisu videli. Miona i Ša

Ja kažem naravno da će svako da brani osobu sa kojom je, ja znam ko sam šta sam i imam visoko mišljenje o sebi, ja imam samo te uspone i padove. Da stavimo po strani sve, ona da se vrati sa njim u odnos ona gubi. Ovvo je trenutak kad sam otišao na ogradu, ja sam se tad kleo u nju da je sve super i ona je rekla da želi da priča sa njim. Rekla mi je da kad bi joj dozvolio da bi pričala sa njim, tad sam je uhvatio na foru. Ona mi je govorila konstantno da nema ništa od razgovora i onda menja mišljenje, govori mi dan pred izolaciju nešto totalno suprotno -odbrusio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Velika je razlika, ja nisam otišla da pričam nego samo bacam rovce, on konstantno meni postavlja ista pitanja, jel me voliš, jel bi se pomirila sa njim. Mene sve to smara i više nemam živaca da to slušam. Ja sam rekla da ne osećam griže savesti da bi porazgovarala. Nemam potrebu da mu priđem -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š