AKTUELNO

Revolucionarni potez vlasnika ružičaste televizije!

Željko Mitrović, osnivač i vlasnik Pink Media Group, u javnosti je sve češće zastupljen kao inovator i vizionar, želeći da drugima pokaže da je mnogo više od uspešnog biznismena, kao i da inspiriše one koji prate njegov rad na slične poteze i činjenicu da reč: “nemoguće“ u domenu stvaralaštva ne postoji.

Vlasnik TV Pink, još sredinom maja najavio je da će napraviti leteći automobil, kojim će preleteti Beograd u avgustu ove godine. Prototip letećeg vozila je gotov, kao i finalna provera karbonske konstrukcije i farbanje.

View this post on Instagram

Još malo i moj flying car je spreman za poletanje!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Projekat prvog flying car-a (drona), je kao prototip proizveden u Željkovoj fabricidronova, a ono što nas zasigurno uskoro očekuje je testiranje flying car-a sa kojim će Mitrović preleteti Beograd sa ovom letelicom za jednu osobu. Već zaseptembar se najavljuje serijska poizvodnja! 

Instagram pratioci vlasnika  Željka Mitrovića do sada su imali priliku da vide kako je proteklo testiranje njegovog patenta, turbo mlazanica za skejt, rolere i bicikl na kopnu, a svoj patent je testirao i u vazduhu. On je poleteo uz pomoć još jednog svog izuma, pokretne hidraulične platforme za kopneni parasejling, a tom prilikom je testirao koliko brzinu može da razvije uz pomoć turbo mlaznica. One su se odlično pokazale, kako na kopnu, tako i u vazduhu, u šta smo imali prilike da se uverimo na Željkovom Instagramu.

Sa nestrpljenjem očekujemo test letećeg automobila nad Beogradom kao i mogućnost da jednog dana ovaj revolucionarni izum bude deo naše svakodnevnice!

Autor: S.P.

#Flying car

#INOVACIJA

#Leteći automobil

#Pink

#Pink Media Group

#TV Pink

#inovacije

#Željko Mitrović