AKTUELNO

Ostale su u korektnom odnosu.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" ugostila rijaliti par Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković, ali i Anu Korać, sa kojom su ove dve zadrugarke u zategnutim odnosima. Bivše ukućanke su spremne da odgovore ove noći i na pitanja milionskog auditorijuma.

Uživo u program se uključila i jedna gledateljka koja je imala pitanje za Matoru o njenom odnosu sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Prilikom tvojih sukoba Matora, Marko je dva puta prvi ustao i sklonio te od dalje tuče i kvalifikacije, da li si mu se zahvalila - glasilo je prvo pitanje, a potom je usledilo i drugo:
Sanja i Matora su često komentarisale njihovu (Luninu i Markovu) svađu i vezu. Moje pitanje za njih je da li se one sećaju svih svojih svađa, vređanja. Da li se Sanja seća kada je gađala Matoru u garderoberu - upitala je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put kad me je Marko sklonio, ja to nisam videla. Ja sam mu se zahvalila na tome. Marko i ja smo napravili kolegijalnost, svaka mu čast za to - odgovorila je Matora, a onda je dala odgovor i na drugo pitanje:
Često sam pričala sa Sanjom i sa Lunom. Ja sam Luni pričala kroz moja iskustva šta da radi, a da ne spomenem Marka. Ona svađa je nešto najgore što se meni desilo. Ja ne želim da moji roditelji gledaju naše svađe. I te kako sam Luni ja ukazivala na neke stvari - dodala je Tomićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je gledateljka istakla da Sanja nije pravi prijatelj Luni Đogani, zbog čega se Stankovićeva uvredila, pa joj je objasnila zbog čega su njih dve bile u zategnutnim odnosima.

Luna i ja smo bile prijateljice u "Zadruzi 1". Ja sam bila uz Lunu i kada sam se družila sa Kijom, bila sam na obe strane, kad im je bilo loše. Bila sam uz nju sve dok Luna nije nešto izjavila nešto za našu vezu kao da je njihova veza (Lune i Slobe) nemoralna, a naša je moralna. Tu sam se ja distanicrala od nje, to me je povredilo. Kad sam ušla u "Zadrugu 2" ja sam izgladila odnos sa njom - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROVUKLI SMO I NJIH KROZ FILTER! Evo kako će voditelji najgledanijeg rijalitija 'ZADRUGE' izgledati kada ostare! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'