AKTUELNO

Otvorio dušu za Pink.rs

Pevač Aco Pejović u 2020. godinu ušao je radno, sa svojom publikom u Crnoj Gori. On je za portal Pink.rs ispričao da se lepo proveo, a otkrio nam je i koga je poljubio u ponoć.

Proveo sam se sjajno, prvo, srećna vam Nova godina, puno zdravlja i sreće. A ja sam puno puta rekao već koga sam poljubio, kad odbrojimo te poslednje sekunde, prvi čovek koji je do mene je moj kum, moj gitarista, a koga ću prvo nego svog kuma da pozdravim i čestitam. Ako je tu moja supruga, onda je ona sledeća i tako dalje. Što se tiče supruge, mi imao interne poruke koje vama neće značiti. Ona retko ide, a poruke su uglavnom vezane za zdravlje - rekao je Aco.

Foto: Pink.rs

Pevač nam je priznao da već 75 dana ne pije, ali i koja je prva odluka koju je doneo u 2020.

Ja sam već to pričao, jedno 75 dana je danas kako nisam pivo, a danas je prva odluka da popijem čašu vina, a da se uzdržim da ne nastavim dalje. - iskren je bio pevač.

Foto: Pink.rs

Na samom kraju, Aco nam je ispričao anegdotu kada se maskirao u Deda Mraza zbog svoje dece.

Kad su mi klinci bili mali, to sam malo češće radio u to vreme, tad su ukapirali da Deda Mraz postoji. Ja istrčim na terasu, pa kroz prozor ostavim poklone ispod jelke, pa supruga uvede decu a ja mašem i spuštam se lagano ispod prozora jer kao Deda Mraz je otišao i onda skinem sve sa sebe od toga i kao foliram se da sam propustio to - rekao je Aco i poslao novogodišnju čestitku za čitaoce portala Pink.rs:
Ja im želim puno zdravlja, da se vole, čuvaju i paze svoje bližnje.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: K. R./N. V.

#Aco Pejović

#novogodišnji intervju

'