AKTUELNO

Ljubavna drama Tare Simov i Mateje Matijevića nastavila se i po završetku treće sezone "Zadruge" gde su se zavoleli, a sada je u sve, hteo - ne hteo, umeštan i Nenad Sinđelić Gastoz.

Naime, povod za novu, čini se odlučujuću raspravu kada reč o turbulentnom odnosu Tare i Mateje ovaj put bilo je njeno prisno druženje sa Gastozom, što se Matijeviću nimalo nije dopalo, te je priredio pravu ljubomornu scenu.

Foto: Printscreen YouTube

U čitavoj priči iznenađujuće je to što je Mateja izljubomorisao Tari, a pritom se danima unazad javno ograđuje od njihove ljubavne priče i govori da su se njegove emocije prema njoj ugasile davnih dana, što kod nje nije slučaj.

Bukvalno je izgoreo kada je video Taru i Mateju zajedno. Čim je video storije, snimke i tekstove na portalima, odmah ju je pozvao i krenuo je haos! Divljao je, urlao:"Na šta to liči, šta se, bre, pipkaš sa njim, grliš i ljubakaš, šta ti imaš da tražiš sa njim", dok je Tara pokušala da mu objasni da su samo prijatelji. Međutim, nije joj poverovao - u dahu priča za Pink.rs izvor blizak Tari, koji je insistirao da ostane anoniman.

Foto: Jelena Simonović

- Baš je poludeo, izgoreo je od ljubomore. Rekao joj je da ga ne "farba", da vidi da su prisni i da njihovo druženje ne liči na prijateljstvo, već na nešto više... A ne znam stvarno šta sad glumi, odakle mu uopšte pravo da joj ljubomoriše i prebacuje za bilo koga kada je bio jasan da je ne voli i da neće da bude sa njom?! Tara mu je smireno rekla kako stoje stvari, a pošto je on nastavio da ljubomoriše, izvređali su se, posvađali opasno. Nije htela više da ga trpi, pa mu je zalupila slušalicu. Sad je definitivno kraj - otkriva dobro obavešteni izvor.

Autor: D.T.

#Mateja Matijević

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Tara Simov

#Zadruga