AKTUELNO

Jedva čekam da se sve ovo završI, pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja - izjavila je pevačica.

Pevačica Maja Berović otkrila je u emisiji "Premijera" da joj snovi postaju stvarnost, jer kako kaže, ono što je od malena želela sada se ostvarilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Maja je nedavno pokrenula svoju liniju šminke, pa je svoje fanove obradobovala bogatom paletom proizvoda iz svoje nove kolekcije. S obzirom da je pevačica nova u kozmetičkoj industriji, Berovićeva je otkrila da je vrlo zadovoljna kako su proizvodi prihvaćeni.

Super ide, novi karmin je izašao pre par dana, radimo, biće tu još dobrih proizvoda uskoro – otkrila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok nastupa i muzičkih događa još uvek nema zbog trenutne pandemije korona virusa, pevačica otkriva da li je kozmetika stavila muziku u drugi plan.

To ne treba da pitate uopšte, jedva čekam da se sve ovo završi, pa da konačno radim ono u čemu sam najbolja. Pripremam nešto svašta novo, samo da krenemo normalno da živimo – priča Maja.
Sve je to nešto što sam ja u biti, ali ja uvek gledam da to bude drugačije, i što se tiče zvuka i što se tiče samih tekstova. U svakom slučaju, ja nikada nisam bežala od sebe, pa neću ni sada – zaključuje pevačica.

Maja je otkrila i u kakvom odnosu je sa reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijom, jer se jedno vreme pisalo da dobro poznat trio nije u dobrim odnosima.

Okej smo sasvim, nikad se nismo svađali. To što bi ljudi možda voleli da se to desi, to je već druga stvar – otkriva Maja.

Foto: Instagram.com/jalabrat, Instagram.com/bubacorelli, Miloš Nadaždin

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Maja Berović