AKTUELNO

Hit priča!

U poslednje vreme o folkerki Veri Matović pričaju svi na mrežama - najpre je omladina "odlepila" za njenim starim hitom "Miki, Milane", a sada svi šeruju njene fotografije i upoređuju neverovatnu sličnost sa Džil Bajden, suprugom američkog predsednika Džoa Bajdena!

Foto: TV Pink Printscreen

O tome se najviše priča i piše na Tviteru - sve je počelo nakon što se pojavila fotografija susreta Džil i glumice Dženifer Garner, na kojoj Bajdenova neodoljivo podseća na srpsku folk pevačicu. Odmah su počeli da se nižu šaljivi komentari.

Foto: Twitter Printscreen

Foto: Twitter Printscreen

Kada su Veru obavestili da je svi upoređuju sa prvom damom SAD zbog fizičkog izgleda, rešila je da prokomentariše čitavu ovu priču.

Foto: Tanjug AP/Chris O'Meara

Važno je da se samo piše i pominje moje ime u pozitivu, vidi se da nema veze sa mnom očigledno. Telo je sasvim druge osobe, a dotičnu damu i ne vidim, osim njenu pozadinu. Znala sam da je u pitanju foto-montaža. Ova devojka s plavom kosom asocira na moj lik, ni ovakvu frizuru ne nosim, a tek garderobu ne bih nikada ovakvu obukla, a sandale tek da ne pričam (smeh). Lepo je kada te porede sa takvim ličnostima - rekla je ona.

I pored upornosti da se folkerki objasni da je u pitanju šala tviteraša i da oni zaista vide sličnost između nje i Džil Bajden, Vera je ostala pri svom stavu da je slika foto-montaža, ali je rekla da joj to ne smeta.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: D.T.

#Džil Bajden

#Vera Matović