AKTUELNO

Sve karte na sto!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Kristijan Golubović, Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš. Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Goca.

Htela bih da pozdravim Janjuša i Kristijana. Janjuše, ja sam Maji napisala pesmicu, ne znam da li se sećaš? Imam i za tebe, ali neću da oduzimam vreme. Kristijane, dobro veče, moje poštovanje. Čestitam rođendan Kristini, da budem prva - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon uključenja voditeljka Ivana Šopić imala je pitanja za svoje večerašnje goste.

Činilo se da si podetinjio pored Tare? - započela je Ivana.
Brak me je malo usporio. Ja volim turbulentnije da živim, vruće - hladno. Kad je monotono dolazi do prezasićenja. I Ivani, a i meni je bilo monotono, ugušilo smo brak, a i jedno drugo - rekao je Ša.
Plaća se cena preljube, tebe je finansijski koštalo, ali na kraju nisi završio u srećnoj vezi i nije se isplatilo. Da li ti je žao? - dodala je voditeljka.
Nije. Verujem da je sve zapisano. Bio sam u toj vezi koja je turbuletna i jeste mi žao što nije uspelo. Rizikuješ sve i na kraju dobiješ ništa. Uživao sam u toj vezi, ne mogu da kažem da nisam. Zaljubio sam se u Taru i žao mi je što se završilo na ovaj način, bukvalno smo zaratili. Sam kraj se desio na odvratan način, ali tako je trebalo da se desi. Život ide dalje. Ne zanima me nova veza, da ulazim u veze i vezice, prija mi da budem sam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je najvaila zabranu prilaska, da li si joj se javio nakon toga? - upitala je Ivana Šopić.
Nismo se čuli, ne pratim je i ne uhodim. Ja ne mislim, moram da budem iskrem, mislim da sam bio savršen, pažljiv i brižan - rekao je Ša.
I ona je, pustila je balone. Čim ga je pustila da se mačuje sa nama. Mogu da kažem kad je sve gotovo, ja mu šapnem da će ga ona čekati jer ona je ortak. Bacali su mu koske i za Mensura, ovog i onog. Ništa nisam hteo da mu govorim. Rekao sam da ne može da opstane veza zbog turbulencije i karaktera. Mene je Ša iznenadio koliko može da izdrži, znao sam da to neće dozvoliti napolju - nadovezao se Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Veza nam je bila turbuletna, trudio sma se da budem dobar. Sve što sam tražio je ljubav i pažnja. Kad si u vezi, tražiš da budeš u vezi i da provoodite vreme zajedno. Provodilo smo malo vremem zajedno. Ja sma tražio da provoodimo dosta vremena zajedno, da šetamo, putujemo.. - dodao je Nenad.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga