AKTUELNO

Otvorio dušu!

Drvo mudrosti je pozvalo Lazara Čolića Zolu da dođe kod njega i ispriča mu u kakvim je odnosima sa Miljanom Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Pripremam se za Zadrugoviziju, hteo sam da sa Miljanom učestvuje, ali oni nije htela, borim se na dva fronta, ako jedan opali biće dobro - rekao je Zola
Dobro smo, malo me dirnulo kada sam hteo svadbu, a ona nije htela, vidim da je malo labava - rekao je on.
U kući ima dosta dešavanja, trudim se da pratim sve, ovi troje su najbučniji, pričao sam i sa Dejanom, Dalila mu se us*ala u život, nije mi jasno što ne traži papire za razvod braka, on čeka da ona podnese papire. Ima svašta da kažem, ali imam osećaj da se sprdaju sa nama - izjasnio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je jako čudan. Priča ono što narod hoće da čuje, ispada da joj toleriše sve, u nekim momentima se ponaša čudno, kao da nama tera inat. Vidi ga ja neko pravi budalom - završio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo mudrosti je pitalo Zolu zašto nastupa sa Markom Osmakčićem jer je Miljana u lošem odnosu sa njim:

Mislim da tu nema ništa loše, ne bih voleo da se vraćam u prošlost, ali sam ga savetovao da ne treba tako da se ponaša, on kaže da nema svest da je na televiziji, nadam se da će se promeniti - rekao je Zola.
Ja sam u životu prošao svašta, mislim da je vreme da se ženim - rekao je Zola.

Miljana ga je sve vreme prisluškivala na vratima, a onda je ušla u rajski vrt i čučnula iza njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo mudrosti je obećalo da će održati duel didžejinga u utorak ali je trebao da oktkrije tri tajne.

Sandra srčano komentariše Markov odnos sa Viki, meni nije jasno zašto to. On mi kaže da je ona tražila od njega nešto što joj nije dao. Ona je sigurno htela odnos - ispričao je Zola.
Tajna za Janjuša, nije ovo loše ništa, ali pričao sam sa njim, pitao sam ga kako bi reagovao da uđe njegova bivša devojka i ja mislim da bi oni završili zajendo. Desilo se napolju da sam video nešto i video njihove reakcije, sigurno bi bilo u vezi do kraja rijalitija - otkrio je Zola.
Treća tajna, mislim da će se na nastupu Miljane, Janjuša i Deniz desiti nešto. Miljana želi da ih ugasi na bini. Spremiće im haos - ispričao je Zolander.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.

#Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola