AKTUELNO

Sasuo joj u lice sve što misli o njoj.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson su juče u toku dana definitivno raskinuli njihovu vezu koja od prvog dana nije bila savršena. Naime, Mina je često zapadala u teško psihičko stanje, pa je isekla i svoju ruku zbog svađa sa njim.

Foto: Printscreen Youtube

Čini se da Mina ne može da se pomiri sa ovom činjenicom, pa čas bi htela da on bude uz nju, a čas bi ga odgurnula od sebe. Sinoć je Đekson pod dejstvom alkohola opet izvređao Minu, zbog čega joj se danas i izvinio i rekao da je to uradio u afektu.

Čekala si da me snime kamere, čekala si da Tijana vidi da mi je stalo do tebe... Koliko si ti jedna zla osoba, koliko možeš da budeš zla i dobra osoba, imaš dva lica. Ti si nešto najgore što mi se desilo u životu - priznao joj je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i dalje tvrdi da je za njeno ponašanje kao i za stanje u kome se nalazi  kriv Đekson. Saglasna je sa njim da trebaju prekinuti vezu, ali ipak sve ono što govori je kontradiktorno sa njenim ponašanjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: VIDEO JE GOLU! Milan do detalja ispričao kako izgleda POLNI ORGAN Ane Korać, uporedio ga sa OVIM POVRĆEM! (VIDEO)

Kako je tekla njihova konverzacija možete pogledati u video-snimcima koji se nalaze ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'