AKTUELNO

Kvote na pobede Lisica i Fatiha nigde na svetu neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

Želite li da odete besplatno u Katar na meč Brazila i Srbije? Možete, ukoliko pobedite u dnevnoj nagradnoj igri Mozzarta "Pogodi najveću kvotu". Konkurencija je žestoka, pa su bukmejkeri pronašli način da vam pomognu.

Na dva tima koji igraju ovog ponedeljka kvota će u svakom momentu da bude najveća na planeti. Konkretno, u pitanju su kec na Lester protiv Notingem Foresta, kao i jedinica u duelu Karagumruka i Istanbula. Ako nam ne verujete, proverite, do početka tih mečeva kvote na pobede Lisica i Fatiha će da budu u Mozzartu najveće na svetu.

LESTER - NOTINGEM FOREST (PONEDELJAK, 21.00), KEC 1,85

Start Premijer lige Engleske doneo je Lesteru domaći remi sa Brentfordom (2:2), posle čega tim nije uspeo da osvoji niti jedan bod. Nanizao je šest poraza i naravno da se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli. Odbrana Lestera u proseku prima više od tri gola, što je previše za ozbiljniji rezultat, a u tabori Lisica veruju da od večeras kreće pozitivna serija. Notingem Forest se prošle sezone prvi put od 1999. godine vratio u elitni engleski rang, a start u novom šampionatu bio je sjajan. Bila je pobeda nad Vest Hemom (1:0) i potom remi sa Evertonom (1:1). Posle toga Šumari su doživeli četiri vezane borbe i sa da su pretposlednji.

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

KARAGUMRUK - ISTANBUL (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,80

Karagumruk je imao izuzetno neuspešan početak šampionata Turske. Izabranici Andree Pirla trenutno su tek na 13. poziciji na tabeli. Od zone ispadanja dele ih skromna dva boda, ali su komšije odozdo već odigrale mečeve u sedmom kolu. U poslednjem meču Karagumruk je izvukao remi bez golova na gostovanju Basakšehiru, koji je bio treći uzastopni i sada je Fatih bez neuspeha na četiri protekla susreta. Istanbulspor nije postavio ambiciozne ciljeve iz objektivnih razloga i glavna stvar mu je da reši pitanje opstanka. Do sada se nosi sa zadatkom, jer se nalazi na 15. poziciji, za bod ispred ugroženog Ankaragudžua. Istanbul je u prošlom kolu senzacionalno otkinuo bod Bešiktašu (2:2), pa je sada bez poraza na tri meča zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor:

#Mozzart