AKTUELNO

Meštani sela Obrva kod Kraljeva ostali su u neverici zbog smrti Filipa Stanišića (25), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Grdica, na samom ulazu u Kraljevo.

Kako meštani kažu, Filip je bio momak za primer, pošten, radan i vredan.

- Njegovi roditelji pre desetak godina izgradili su mlekaru u selu i tu je mladić radio, a koliko je bio vredan radio je još jedan, imao je svoju auto perionicu. Baš te večeri on i njegov drug sedeli su ispred perionice i odlučili da se odvezu do Kraljeva i tada se dogodila tragedija koja nas je sve potresla - kaže za Kurir jedan od meštana sela Obrva.

On navodi da je Filip odrastao u uglednoj porodici, koja je s mukom stekla sve što ima, kao i da je od malena bio vaspitavan da bude pošten i da svojim radom gradi budućnost. Kaže i da, na veliku žalost, nije bio oženjen.

- Nenadoknadiv gubitak za sve nas, posebno za porodicu koja je ostala bez jednog od sinova. U nedelju je njihovo porodično imanje bilo pretrpano automobilima, došli su mnogobrojni ljudi da im izjave saučešće, da im se nađu u nevolji koja ih je snašla - kažu komšije mladića.

Komšije kažu i da je N. Đ. (21), takođe meštanin Obrve, koji je vozio automobil u trenutku nesreće i koji se u teškom stanju nalazi u kraljevačkoj bolnici, takođe iz dobre i poštene porodice i da je dobar, ali da je momak nemirnog duha.

- Radi kao vozač kurirske službe. Mana mu je ta što voli brzu vožnju, a sada se lekari bore i za njegov život. Iza sebe već ima jednu težu saobraćajku i bio je na oporavku - pričaju komšije.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu pola sata pre ponoći kada je automobil marke "bmw", krećući se iz pravca Preljine ka Kraljevu, pre kružnog toka, iz nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa "folksvagenom" kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

#Komšije

#Kraljevo

#Saobraćajna nesreća