AKTUELNO

Iako je moje dete punoletno, ona je za mene dete, kaže otac koji tvrdi da mu je i mlađa ćerka na meti tog muškarca s kojim nikad nisu imali nikakav kontakt. Slučaj prijavljen policiji, u Tužilaštvu potvrđeno da se na slučaju radi.

Nebojša S. iz Trgovišta tvrdi da je njegova ćerka A. S. (22) već mesecima izložena psihičkoj torturi od strane C. S. iz sela Donji Stajevac i da iako je slučaj već tri puta prijavljivan, nema nikakve reakcije od nadležnih organa, pa je odlučio da angažuje advokata.

- Iako je moje dete punoletno, ona je za mene dete. Nijednom ocu nije svejedno kad gleda svoju ćerku, koja je odličan student završne godine, mlada i lepa, a ne sme da izađe iz kuće. Spava sa upaljenim svetlom i živi u stalnom strahu od čoveka za čiju prošlost svi znaju, jer je već bio u zatvoru za slično delo - započinje priču Nebojša, dok drhtavim rukama pokazuje nalaze psihijatra koji dokazuju pod kakvim je stresom devojka. U Osnovnom javnom tužilaštvu je potvrđeno da se na tom slučaju radi, pišu Novosti.

Ćerka mu se, kaže, u septembru poverila i pokazivala poruke koje dobija od C. S., a onda ju je on presreo ispred kuće i pretio joj. Navodno ne samo njoj već i mlađoj ćerki.

- Pokušavam da sve rešim civilizovano, moja ćerka tvrdi da nikada ništa nije imala sa tim čovekom, iako je on pričao da joj je kupovao nakit, bunde i lekove. Pa, mi bismo to u kući primetili. Ćerka je u strahu, jer je on progoni, a ja ne znam kako da joj pomognem, a da nikome ne naudim, jer nijedna mlada žena ne zaslužuje da živi u strahu od progonitelja - kaže Stefanović.

Njegova ćerka kaže da joj je teško da priča o svemu, ali je pokazala neke od poruka u telefonu u kojima se jasno vidi da čovek insistira na susretu, čak i preti.

Ona je u ponedeljak saslušana u policijskoj stanici u Trgovištu, ali o tome nije želela da priča, jer ima utisak da joj uprkos svemu niko ne veruje. Ona je u izjavi, koju je dala, ispričala prirodu odnosa kao i susrete koje je imala sa čovekom za koga tvrdi da je progoni, izričito tvrdeći da sa njim nije imala nikakav kontakt, da od njega nije uzimala novac i da mu nije dala nikakav povod. Nije mu odgovarala ni na pozive ni na poruke.

#Trgovište