AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je danas proslavljenom američkom glumcu Džoniju Depu sreću na predstojećem Berlinskom festivalu, gde će premijeru imati njegov film Minamata koji je prošle godine sniman u Srbiji.

"Neka je sa srećom, Džoni", napisao je Vučić je na instagram nalogu Budućnost Srbije.

Predsednik Srbije je postavio i fotografiju sa Depom, kao i fotografiju glumca u sceni iz filma. U postu se ističe da je film Minamata sniman u Srbiji, a da je Vučić u martu 2018. godine posetio ekipu i sa Džonijem Depom razgovarao o promociji Srbije kroz filmske projekte.

Film Minamata američkog reditelja Endrjua Levitasa, kako je saopšteno u utorak, imaće svetsku premijeru na Berlinskom filmskom festivalu, koji se održava od 20. februara do 1. marta, podsetio je Vučić u postu.

Predsednik Srbije poruku Džoniju Depu objavio je na srpskom i engleskom jeziku.

View this post on Instagram

"Neka je sa srećom, Džoni!" - Svetsku premijeru na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu imaće film Minamata, američkog reditelja Endruja Levitasa, objavljeno je u utorak, u Berlinu. Ovaj film, u kome glavnu ulogu igra čuveni američki glumac #JohnnyDepp sniman je prošle godine u Srbiji. Predsednik Vučić je u martu 2018.god posetio filmsku ekipu i tom prilikom sa Džonijem Depom razgovarao o promociji Srbije kroz filmske projekte. "Good luck, Johnny!" - The film 'Minamata', directed by Andrew Levitas, will have its world premiere at this year's Berlin Film Festival - the news was released on Tuesday in Berlin. This film, starring the famous American actor #JohnnyDepp, was filmed last year in Serbia. In March 2018, President Vučić visited the film crew when he talked with Johnny Depp about the promotion of Serbia through film projects.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

#Aleksandar Vučić

'