AKTUELNO

Televizija Pink je i drugog dana ove nedelje bila najgledanija televizija u Srbiji, prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 20 odsto udela u gledanosti, televizija Pink zauzela je lidersku poziciju u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Osim što je bila najgledanija televizija u totalu, ružičasta televizija ostvarila je veliku prednost i u posebnim grupama gledalaca: među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali u prestonici, među urbanom populacijom, kao i među publikom u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 24 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” bila je izbor milionske publike, zbog čega je opravdala titulu najgledanije informativne emisije svih komercijalnih emitera. Dobre rezultate ostvarile su i druge Pinkove informativne emisije: “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik”, kao i kratka forma vesti “Minut, 2”.

U samom vrhu gledanosti našao se i Pinkov inostrani igrani program – turske serije “Zakletva”, “Nemoguća ljubav” i “Surova ljubav” ostvarile su fantastične rezultate.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin je i ovog utorka bio rezervisan za najgledaniju late night emisiju “Ami G Show”. Autorska emisija Ognjena Amidžića je sa više od 1.100.000 gledalaca bila najgledanija zabavna emisija na svim televizijama tokom jučerašnjeg dana i zauzela je 6. poziciju na top listi najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešavanja hiper rijalitiju “Zadruga” nastavljaju da intrigiraju milionsku publiku. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, neverovatnih 31 auditorijuma bilo je uz specijalnu emisiju “Zadruga – Pitanja starih zadrugara”, koju je vodila Dušica Jakovljević.

Hvala što smo vaš izbor već 25 godina! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Istraživanje

#TV Pink