AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji! Sa udelom u gledanosti od 20 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženama starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa neverovatnih 24 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Sa 24 odsto auditorijuma, „Novo jutro“ je bilo apsolutno najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa.

Foto: Pink.rs

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ oduševila je publiku – sa skoro 1.100.000 gledalaca zauzela je visoku 5. poziciju na listi najgledanijih emisija na svim televizijama. Na istu listu upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“ sa 25, odnosno 22 odsto gledalaca.

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, 17 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“ u dnevnom terminu, dok je 25 odsto gledalaca pratilo „Gledanje snimaka“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Televizija Pink

#istraživanje gledanosti