AKTUELNO

Novu nedelju televizija Pink započela je kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 17 odsto, televizija Pink je iza sebe ostavila sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija bila je gledanija i u posebnim grupama gledalaca – među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalni, televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na komercijalne televizije, tako i u odnosu na Javni servis.

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komerijalnih emitera, a slede je "Nacionalni dnevnik u 13" i "Popodnevni dnevnik".

Foto: TV Pink

I zabavna redakcija ostvarila je zapažen uspeh – kratke forme vesti o poznatima "Premijeru" i "Ekskluzivno" pratilo je 18. odnosno 19 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš inostrani igrani program bio je izbor verne Pinkove publike – serije "Zakletva" i "Surova ljubav" našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama obeležila su turbulentna dešavanja u četvrtoj sezoni "Zadruge". Pored direktnih uključenja u najgledaiji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisiju "Zadruga 4 – Izbor potrčka", dok je 24 odsto auditorijuma bilo uz emisiju "Pretres nedelje sa Milanom".

Hvala na ukazanom poverenju!

Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink