AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji.

Sa 17 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javno servis Srbije, a značajnu prednost ostvarila je i u posebnim grupa gledalaca – među gledaocima sa teritorije Beograda, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.100.000 gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. Susret predednika Srbije Aleksandra Vučića i našeg proslavljenog violiniste Stefana Milenkovića je na Pinku u direktnom prenosu pratilo 17 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Nova epizoda serije „Zlatni dani“, koja se emituje od ponedeljka do ćetvrtka u 22 časa, ostvarila je fantastične rezultate i zauzela visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Pored domaćeg, i inostrani igrani program bio je izbor milionske publike – serije „Zakletva“ i „Surova ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Večernji termin bio je rezervisan za jedinstveni šou program za upoznavanje „Brak na neviđeno“ koji je pratilo 18 odsto auditorijuma.

Foto: TvPink

Dan za nama protekao je u znaku četvrte sezone „Zadruge“. Pored direktnih uklučenja u najgledaniji rijaliti, milionski auditorijum pratio je emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“ u poodnevnom terminu, dok je 24 odsto gledalaca bilo uz emisiju „Zadruga 4 – Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Budite odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih! I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Novo jutro

#Televizija Pink

#Zadruga

#Četvrtak