AKTUELNO

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je u petak bila najgledanija komercijalna televizija, dok je tokom subote i nedelje bila najgledanija televizija u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što je u totalu ostavila iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije, televizija Pink je bila gledanija i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tokom sva tri dana vikenda, televizija Pink bila je neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink

„Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.100.000 gledalaca i u danima vikenda bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik”. Specijalno izdanje „Nacionalnog dnevnika“ i gostovanje ministra finansija Siniše Malog u petak je pratilo 14 odsto auditorijuma. Uz najgledaniji politički talk show „Hit Tvit“ sinoć je bilo više od 1.300.000 gledalaca! Tokom nedelje, „Novo jutro“ je sa 21 odsto udela u gledanosti i blizu 1.200.000 publike bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – u odnosu na jutarnje programe svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa.

Foto: Jelena Simonović

Novi format na televiziji Pink, „Mladoženja ili gost“ je u petak pratilo 14 odsto gledalaca. Na listu najgledanijih formata u subotu se upisala autorska emisija Sanje Marinković, „Magazin In“ sa čak 21 odsto auditorijuma. U nedelju je uz „Kuću od srca“ bilo 20 odsto auditorijuma, dok je najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ pratilo blizu 1.050.000 gledalaca.

Foto: PROMO

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, milionska publika bila je uz emisije „Gledanje snimaka“, „Nominacije“ i “Pitanja novinara i vanredno ubacivanje”. Čak 21 odsto auditorijuma je u petak pratio „Igru istine i pidžama party“, a isti procenat sinoć je bio uz izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost