AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako u odnosu na sve komercijalne emitere, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danima vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“ kao i kratka forma vesti „Minut, 2“. „Novo jutro“ je tokom vikenda ostvarilo fantastične rezultate, a u nedelju je sa 19 odsto auditorijuma bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih televizija ali i Javnog servisa Srbije. Sa skoro 1.200.000. gledalaca, "Hit Tvit" je i sinoć potvrdio titulu najgledanijeg političke talk show emisije.

Foto: TV Pink

I zabavni formati ostvarili su zapažene rezultate – uz reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“ bilo je 21 odsto gledalaca, dok je autorska emisija Sanje Marinković „Magazin In“ ušla u top 10 najgledanijih TV formata u danu. Nedelja je bila rezervisana za najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ uz koju je bio milionski auditorijum.

Foto: Logo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Vikend su obeležila i dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih ukljucenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisije „Gledanje snimaka“, „Nominacije“ i „Pitanja novinara“, dok je 19 odto auditorijuma pratilo emisiju „Izbacivanje“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost