AKTUELNO

Još jedan vikend protekao je u znaku televizije Pink – prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizije, dok je u subotu bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Pored totala, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, televizija Pink je tokom sva tri dana vikenda bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danima vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je u petak, subotu i nedelju bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledaniji od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa. „Hit Tvit“ je i sinoć bio najgledaniji politički talk show.

Foto: Pink.rs

I zabavni program bio je izbor milionske publike. U petak se na listu najgledanijih emisija upisala kratka forma vesti o poznatima „Premijera“ , dok je subota bila rezervisana za autorsku emisiju Sanje Marinković „Magazin In“ koju je pratilo 14 odsto publike. Nedelju je obeležila najgledanija emisija o poznatima „Premijera – Vikend specijal“, uz koju je bio milionski auditorijum.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Vikend su obeležila i dešavanja u najgledanijem rijaliti programu „Zadruga 4“. Pored direktnih ukljucenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, u nedelju visoku poziciju na ovoj listi zauzelo „Zadruga – Pitanje novinara“. Milionska publika pratila je i emisije „Igra istine“ i „ Izbacivanje“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

Autor:

#Gledanost